SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE KİLİMLİ’YE İKİ GÜÇLÜ ADAY

AK PARTİ’DE KİLİMLİ’YE İKİ GÜÇLÜ ADAY
Bu haber 15 Ağustos 2018 - 10:27 'de eklendi ve 260 views kez görüntülendi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, AKP’nin Kilimli Belediye Başkan adaylığına soyundu.
Nihat Aygün Kilimli’den Belediye Başkan adayı olabilmek için şimdiden temaslara başladı. Kilimli’nin birçok ileri gelenleriyle görüşerek ortak bir liste ile KiLİMLİ Belediye Başkanlığı’nı kendisi ile AKP’ye kazandırmak istiyor.
AKP il teşkilatlarından da Nihat Aygün’ün adaylığına sıcak bakanlar çoğunlukta. Tabi ki şu an Kilimli için adı geçen 2-3 aday adayının olduğu biliniyor. Ama Kilimli, Çatalağzı, Muslu AKP Belediye başkan adaylarının onayı, Milletvekili Polat Türkmen’in onayından geçiyor. Polat Türkmen de Kilimli’den.
İSMAİL OFLUOĞLU DA GÜÇLÜ ADAY ADAYLARI İÇERİSİNDE
AKP’nin Kilimli Belediye Başkan adaylığı için en güçlü aday adayları arasında iş adamı İsmail Ofluoğlu da var. Uzun bir süre AKP İl yönetiminde yer aldı, Ankara ve Zonguldak’ta hatırı sayılır üst düzey yöneticilerle de diyalogları var.
31 Mart 2019 olarak açıklanan yerel seçim sürecinde aday adayları bir ortaya çıksın bakalım AKP’nin Kilimli’den hangi isim aday olacak.
Bekleyeceğiz ve göreceğiz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER