SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
Lokman Gül

ERKEN SEÇİM Mİ VAR!

ERKEN SEÇİM Mİ VAR!
Bu haber 15 Ağustos 2018 - 10:33 'de eklendi ve 293 views kez görüntülendi.

Erken seçim olur mu, bence olmaz.

Hem ülkenin sorunları, hem dış güçler, hem de muhalefet partileri istemez.

Ülkemiz de şu an erken seçimi kaldıracak durumda değil.

Seçim bence 31 Mart 2019’da olur.

Seçimlere az bir zaman kaldı. En hazır parti şu an AKP ile MHP. Çünkü iki parti de sorun yok. CHP’de her zamanki gibi karışık parti içi demokrasileri yok.

Gelelim Zonguldak’ın siyasi durumlarına, muhtemel başkan adaylarına.

AKP

AKP’de sular durgun gibi gözükse de il ve ilçe teşkilatlarında gizli gizli senaryoların peşinde olan bir grup var. AKP il teşkilatı şu an 3 grup gibi gözüküyor. 1’ncisi cumasızlar grubu, 2’ncisi paralılar grubu, 3’ncü grup ne şiş yansın, ne kebap yansıncılar grubu.

Cumasızlar ve paralılar grubu yeri geldiğinde bir araya gelebiliyorlar. Ne şiş ne kebapçılar grubu her zaman alınan kararların yanında il başkanının güdümünde olurlar, diğer gruplar ise ilçe ve il başkanlığı seçiminden beri bir hedefleri vardı. Önce milletvekilleri seçimiydi. Vekillikte istedikleri olmadı. Polat Türkmen hesaplarını bozdu. Şimdi Belediye başkanlıklarında merkezde başkan adayı arıyorlar. Cumasızlar ve paralıların  adayı belli…….. Belli de bir yandan da Zeki Tosun’a gaz verip de başkan adaylığı için  öne çıkartıp kamuoyunda gündeme getirip, gazetelerde kamuoyu yaptırıp Zeki Tosun’u da öne çıkartmanın peşindeler.  Zeki Tosun aday adayı olsun, il başkanlığından istifa etsin il ve ilçe de bize kalsın. İl Başkanı Zeki Tosun da bunun farkında. Etrafını örümcek  ağı gibi sardılar. Bu örümcek ağından kurtulamıyor.

Zeki Tosun akıllı ise siyaseti biraz öğrenmişse geçmişte bazı insanların kendisine yaptıklarını unutmamışsa aday olmaz. Çünkü onu aday yapmazlar ve AKP Belediye başkanlığını Zonguldak’ta z Zeki Tosun’la alamaz. Bir dost tavsiyesi.

***

Bu senaryocu 2’nci grubun bir de akıl hocaları var.

Senaryolar onun ofisinde yapılır ve birileri tarafından para babaları ve cumcumlara sipariş edilir.

Onlar da  şimdiden hem Zeki Tosun’un adaylığını, hem de Akmercan Doğalgaz Müdürü Bekir Selçuk’u gündemde tutarlar. Ama esas adayları Bekir Bey basının önünde boy boy poz verip, Zonguldak’a tanıtımını yapıyorlar.

Buraya kadar güzel, gelelim vekil boyutlarına.

Bu şimdiki ikinci adaya da vekiller sıcak bakar mı? Bence bakmaz. Vekillerin aday adayları yok mu? Benim bildiğim kadarıyla var.

Hem Hamdi Uçar, hem Polat Türkmen’in kafasında adayları var. Vekiller müşterek noktada bir araya gelebilirler. Sonuçta Ankara karar verecek vekillerde olduğu gibi.

Tavşan adaylar çıkacak birilerine destek, birilerinin önünü kesmek için. Hüseyin Özbakır’ı öyle yediler ya.

Vekil adaylarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş sormuş, “Sen vekil adayı olmazsan kim vekil adayı olsun” Yüzde 90 aday adayları da “Özbakır aday olmasın da kim olursa olsun” demişler.

Bu başkan adayları da “Zeki Tosun olmasın da kim olursa olsun” demezler mi.

Acaba böyle bir senaryo hazırlar mı paralı bukalemunlar. Bunlardan herşey beklenir. Bunlar değil mi can dostlarını satanlar. Bunlar değil mi Ankara’ya beraber gidip ayrı dönenler. Bunlar değil mi “namazsız, solcu” deyip, sonra da inkar edenler değil mi.

Bunlar değil mi en yakın arkadaşı için  yukarılara  dosya taşıyanlar. Bunlar değil mi Halit Gülay’ı, “Merkez ilçe başkanımız sensin” deyip Ankara’ya mülakata getirip de, şu anki ilçe başkanı Mustafa Çağlayan’dı ve ilçe başkanı yaptık” diyenler.

Sizler değil misiniz, “dün dündür, bugün bugündür”

Öyle mi.

Her zaman yöneten olacaksınız.

Öyle mi;

Yok beyler.

Size artık bu Zonguldak itibar etmiyor. Sizi çok iyi de tanıyor. Gerçek yüzünüzü de iyi gördü.

Yemezler.

Yakında daha neler var neler?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER