SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİNİK FIRAT İYİLEŞİYOR

MİNİK FIRAT İYİLEŞİYOR
Bu haber 28 Ağustos 2018 - 16:27 'de eklendi ve 334 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a bağlı Yeşilmahalle’de bisikletten düşerek kafasına demir çubuk saplanan 7 yaşındaki Fırat Başaran, tedavi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.
Normal servise alınan Fırat Başaran ile ilgili gelişmeleri AFAD İl Müdürlüğü takip ederek resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı:
“Geçtiğimiz 14 Ağustosta evlerinin bulunduğu Yeşil Mahalle Nihat Arkat Sokakta bisiklete binerken dengesini kaybederek 5 metre yüksekten düşen ve kafasına inşaat demiri saplanan 7 yaşındaki Fırat BAŞARAN’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Kafasına saplanan inşaat demiri ekibimizinde yardımı ile BEÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde çıkarılan küçük Fırat, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal servise alındı. Şu an ağzındaki yara sebebiyle burnundan beslenen küçük Fırat BEÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi doktorlarının gözetimi altında hızla iyileşiyor. Zonguldak AFAD olarak kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar niyaz ediyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER