SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SEN Mİ ADAY OLACAKSIN, BEN Mİ?

SEN Mİ ADAY OLACAKSIN, BEN Mİ?
Bu haber 28 Ağustos 2018 - 16:09 'de eklendi ve 235 views kez görüntülendi.

24 Haziran seçimleri bitti bitmesin de, şimdi de yerel seçim için kulisler başladı.
31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde şimdiden AK Parti’de aday adaylığı patlaması yaşanacak gibi gözüküyor.
Merkez ve ilçelerde Belediye Başkan adaylığı için düşünenler kulis çalışmalarını sürdürürken, özellikle AK Parti’de Kilimli Belediyesi için 3 aday yoğun kulis faaliyetine başladı.
Türk Kızılayı Şube Başkanı Nihat Aygün, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve işadamı İsmail Ofluoğlu’nun Kilimli için isimleri geçiyor.
Geçenlerde bir araya gelen Nihat Aygün, İsmail Ofluoğlu ve Şerafettin Nas sohbet ederken, siyaset konuşmasalar bile sanki birbirlerine bakışlarından anlaşılıyor ki, “Sen mi aday olacaksın, ben mi?” der gibiydiler.
Kilimli Belediye Başkanlığı için adaylığı düşünen Aygün, Ofluoğlu ve Nas’ın bu sohbetine Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan ile Fevzi Şen de tanıklık etti.
Bakalım hangisi aday olacak?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER