SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BÜYÜK ZAFER’İ COŞKUYLA KUTLUYORUZ

BÜYÜK ZAFER’İ COŞKUYLA KUTLUYORUZ
Bu haber 29 Ağustos 2018 - 17:46 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

30 Ağustos Büyük Zafer’in 96’ncı yıl dönümünü tüm yurt genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da coşkuyla kutlayacağız.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Valilik binası önünde gerçekleştirilecek törenlerde, Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okunacak.
Saat 09.00’da Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in çelenk sunumunun ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız ile birlikte şanlı bayrağımız göndere çekilecek.
Kutlamalar kapsamında ayrıca; Vali Ahmet Çınar valilik makamında tebrikleri kabul edecek.
KUTLAMA, TÖREN VE RESMİ GEÇİŞ:
Saat 09.45’de tören alanına intikal eden Vali ve Belediye Başkanı tarafından törene katılanlar ile halkın bayramı kutlanacaktır.
Vali ve Belediye Başkanının yerlerini almalarını müteakip, saat.10’.00’da okunacak İstiklal Marşı eşliğinde, Belediye Kültür Müdürlüğü önünde bulunan Bayrak İl Jandarma Komutanlığınca belirlenecek er tarafından göndere çekilecektir. – Garnizon Komutanlığınca görevlendirilen personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacaktır. – İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen bir öğrenci tarafından şiir okunacaktır.
Saat 10.30’da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenecek tören komutanının vereceği komut ile birlikte törene katılan; Muharip Gaziler, Belediye, TTK (Maden Ekibi), İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Ekipleri, diğer mahalli dernekler ve mesleki teşekküller sıra ile geçiş yapacaklar ve müteakiben tören sona erecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER