SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
Bu haber 30 Ağustos 2018 - 13:38 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü Zonguldak’ta da coşkuyla kutlandı.
Valilik binası önünde düzenlenen törene; Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, İl Jandarma Komutanı Gökhan İnan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, daire müdürleri, siyasi partiler ve STK temsilcileri katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunulup, Saygı Duruşu ve İstiklal marşımız okundu.
Tören sonrası; Zonguldak Valisi Ahmet Çınar makamında kutlamaları kabul etti.
Valilik binası önünde gerçekleştirilen kutlamaların ardından geçit töreni yapıldı.
Vali Ahmet Çınar ve Belediye Başkanı Muharrem Akdemir törene katılanların bayramlarını kutladı. Ardından da resmi geçit töreni yapıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER