SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞEHİDİMİZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI

ŞEHİDİMİZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI
Bu haber 01 Eylül 2018 - 15:50 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Batman’da hain terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Musabeyli köyünde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu Alaplı’daki baba ocağına getirildi. Burada şehit için Kuran-ı kerim okunup dua edildi. Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Recep Turan için baba ocağında helallik alındı.

Şehidin naaşı burada düzenlenen törenin ardından tekbirler eşliğinde törenin düzenleneceği alana getirildi. Şehidi takip eden kalabalık ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’, ‘Şehidim hakkını helal et bize’ sloganları attı.

BİNLER ŞEHİDİMİZİ SONSUZLUĞA UĞURLADI

Köy meydanında düzenlenen cenaze törenine; Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Hizmetler Başkanı Tuğgeneral Abdullah Koçum, Zonguldak Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Gökhan İnan, kaymakamlar, belediye başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER