SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DOKTOR HÜSEYİN BAYRAK’IN BABASI VEFAT ETTİ

DOKTOR HÜSEYİN BAYRAK’IN BABASI VEFAT ETTİ
Bu haber 02 Eylül 2018 - 16:13 'de eklendi ve 379 views kez görüntülendi.

Atatürk Devlet Hastanesi Genel Cerrahı Uzmanı Dr. Hüseyin Bayrak’ın Babası Osman Bayrak vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süreden beri tedavi gören, 77 yaşındaki 3 çocuk babası ve emekli müfettiş Osman Bayrak vefat etti.

Baba Osman Bayrak Acılık Hz. Ali Camiisinde kılınan öğle namazının ardından Asri mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye;  TBMM eski Başkanı ve AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman’ın yanı sıra Atatürk Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi doktor ve personelleri ile vatandaşlar katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, başta  başarılı doktorumuz Hüseyin Bayrak olmak üzere tüm Bayrak ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER