SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ENERJİ BAKANI DÖNMEZ ZONGULDAK’TA

ENERJİ BAKANI DÖNMEZ ZONGULDAK’TA
Bu haber 04 Eylül 2018 - 17:14 'de eklendi ve 122 views kez görüntülendi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,   5 Eylül 2018 Çarşamba günü(yarın) Zonguldak’a geliyor.

Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan Zonguldak programında Bakan Fatih Dönmez, ilk olarak 11:00’da Zonguldak Valiliği’ni ziyaret edecek, ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelecek. Bakan Dönmez daha sonra TTK Genel Müdürlüğü’nü ziyaret edecek ve kendisine burada kurumla ilgili brifing verilecek.

Bakan Fatih Dönmez, MTA Genel Müdürlüğü’ne ait olan ve Karadeniz’de kömür rezervi araştırması yapan Oruç Reis Sismik Arama Gemisi’ni ziyaret edecek. Tahlisiye Konteynerlerinde incelemelerde bulunacak olan Bakan Dönmez, Maden Şehitliği ve Maden Müzesi’ni ziyaretin ardından TTK Karadon Müessesesi’nde yer altında maden işçileriyle akşam yemeği yiyecek

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER