SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ’DE İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ’DE İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ
Bu haber 04 Eylül 2018 - 17:15 'de eklendi ve 225 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın il başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin istifasını isteyen genelgeyi yayınlanmasının ardından Türkiye genelindeki birçok il yönetiminin istifalarının ardından Zonguldak il yönetiminin de istifa ettiği öğrenildi.

İYİ Parti il Başkanı Suat Mısırlıoğlu ve il yönetimi önceki akşam kendi aralarında toplanarak, istifa dilekçelerini Genel merkeze gönderdikleri belirtilirken, İYİ Parti’de il yönetimi, yedek üyeler ile Disiplin kurulu üyelerinin hepsinin de istifa ettiği belirtildi.

İYİ Parti Zonguldak il yönetiminin istifalarının ardından şimdi gözler nasıl bir yapılanma yapılacağı, istifa edenleri yeniden, yeni yönetime çağırıp çağırmayacakları merakla beklenirken, ilçe yönetimlerinin de önümüzdeki günlerde istifa edecekleri alınan bilgiler arasında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER