SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU BALIKÇI BARINAĞINDA PİS KOKULAR!

KOZLU BALIKÇI BARINAĞINDA PİS KOKULAR!
Bu haber 04 Eylül 2018 - 16:42 'de eklendi ve 257 views kez görüntülendi.

Kozlu ilçesinde bulunan, Kozlu Belediyesi’nin denetimi ve işletmesindeki balıkçı barınaklarından pis kokular geliyor.

Kozlu balıkçı barınağının işletmesini yapan Kozlu Belediyesi, barınakların olduğu limana Belediyeden bir müdür ve bir de müdürün emrinde bir belediye personeli atamışlar. Bu görevli müdür H.Y. ve T. İsimli vatandaşlar akşama kadar kendi ticaretlerinin peşindeler. Bunların da tekneleri var. Tekne alıp satımı yaptıkları, sattıkları teknelere limandan yer ayarlama işleri, limana gelen balıkçı teknelerinden aldıkları balıklar da cabası.

Şimdi bu yetkililere soruyoruz;

Sizi Belediye Başkanı orada niye görevlendirdi?

1-Limanın düzeni, temizliği, huzuru ile tüm düzenlemeleri yapmak için. Siz ne yapıyorsunuz? Yatıp kendi menfaatlerinizin peşindesiniz.

İddiaya göre; 2-3 tane kayığın görevlilere ait olduğu ve bu kayıkların da şaibeli olduğu, halk ve birçok balıkçı barınak sahipleri de bundan çok huzursuz.

2-Balıkçı barınağı olmasına rağmen, balıkçılık yapmayan kişiler barınaklarını meyhane olarak kullanıyorlar. Barınaklar pislikten geçilmiyor.

3-Her akşam gece saat 20.00-21.00’dan sonra kavga-dövüş hatta geçenlerde 3-5 kişi arasında esrar muhabbetinden sonra çıkan kavgada bıçaklanmalar olduğu iddia ediliyor.

4-Birçok barınaklarda köşe başlarında motorların bir kısmında alkol, uyuşturucu muhabbetlerinin olduğu iddiaları var.

5-Limanda 5-6 yat var. 3-4 yat sahipleri yatlardaki insanlar olgun ve mütevazi insanlar. Balığa çıkıp limanda akşamları aileleriyle birlikte çay, kahve içip yemek yerler. O yat sahiplerinden utanan bu huzuru düzeni bozan kişiler bu insanların tepkisinden dolayı biraz kendilerini frenliyorlar.

6-Limanda bir yat var ki, o yatta her türlü alem, alkol, bağırma, çağırma, silah atma eksik olmuyor. Yat sahibi bu gücü nereden alıyor? Çünkü Belediye ile ticari ilişkileri hat safhada. Bazen de birileri kafayı bulunca “Ben eski polisim” deyip millete korku vermek istiyor.

7-Bir asfalt işi yapan vatandaşın limanda yatları olduğu, hatta bir yatında birilerinden şaibeli alındığı iddialar arasında.

8-Bildiğimiz kadarıyla midye ticareti yasak ama Kozlu limanında midye ticareti hat safhada. Ya Belediye yetkilileri nerede? Kendi dümenlerinde!

Şimdi bir kez daha soruyoruz;

Başta Kozlu Belediye Başkanına ve görevli müdür ve yanındaki görevlilere;

Sizlerin o limanda göreviniz ne, ne iş yapıyorsunuz?

Bu şaibeleri, bu yapılanları yetkililere söylediniz mi? Limanda kayıkları, barınakları olmayanlar cirit atıyor.

9-Sonuçta güzel liman, balıkçı barınakları gerçek balıkçılara değil içkicilerin, kabadayıların, uyuşturucuların olduğu bir liman olmuş. Buna da en büyük kıyakları başta denetlemeyen Belediye Başkanı ve görevlendirdikleri H.Y ve T isimli kişidir.

Herkes düşmüş kendi dümenine, vatandaşları, gerçek balıkçıları, yat, kayık sahiplerini düşünen yok.

Cevap bekliyoruz;

Başta Kozlu Belediye Başkanı’ndan yetkililerden.

Yakında daha da sansasyon haberler olacak biraz da Kozlu’yu konuşalım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER