SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE ÖNÜNDE TEMİZLİK

BELEDİYE ÖNÜNDE TEMİZLİK
Bu haber 08 Eylül 2018 - 20:01 'de eklendi ve 321 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları, yeşil ve temiz çevre için duyarlılık kampanyası başlattı. Zonguldak Belediyesi’nin önünde bulunan parkta toplanan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve beraberindeki İL Gençlik Kolları Üyeleri, giydikleri ‘AK Çevre İçin Harekete Geç ’ yazılı tişörtlerle çöp topladı. Çevredekilerin şaşkınlıkla izlediği Ak Parti İl Gençlik Kolları , topladıkları çöpleri çöp poşetlerine koyarak çöp konteynerlerine götürdü.Konuşmasında Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ” Ak parti gençlik kolları olarak bugün çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına #AkGençlikÇevreHareketi sloganımızla 81 ilimizi kapsayan eş zamanlı örnek bir etkinliğe imza atıyoruz.

Daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilatımız,belediyelerimiz ve aramızda bulunan konuklarımız ile caddelerd,parklarda,sahil kıyılarında tüm yurttaşlarımızla biraraya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz.Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz  ile bir nebze de olsa çevre bilinciyle birlikte doğaya olan saygımızı arttırmaya gaye edindik.Çünkü bir yaşam konusudur.

Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamaıyız.Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir.Bu vesile ile öncelikli aramızda bulunan tüm misafirlerimize  ve etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz.

Ve son olarak tüm insanlığa daha temiz güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER