SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YAVUZ ERKMEN İL BAŞKANI MI OLUYOR?

YAVUZ ERKMEN İL BAŞKANI MI OLUYOR?
Bu haber 09 Eylül 2018 - 18:12 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın kurultaydan sonra yeniden yapılanma kapsamında tüm il başkanlarının istifa ederek, yeni yönetim oluşturulması konusundaki genelgesi doğrultusunda Zonguldak il yönetimi de geçtiğimiz günlerde istifa etmişti.

İYİ Parti Zonguldak il yönetiminin istifasının ardından, oluşturulacak yeni yönetimin ne şekilde olacağı merakla beklenirken, güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, Zonguldak eski Valisi ve Milletvekili adayı Yavuz Erkmen’in İYİ Parti Zonguldak il Başkanı olacağı öğrenildi.

İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içerisinde aktif görev alan Yavuz Erkmen’in il Başkanlığına kesin gözü ile bakılırken, Erkmen’in yeniden oluşturulacak il yönetiminde Zonguldak siyasetinde birçok tanınmış siyasetçi ve kamuoyunda ismi yıpranmamış isimleri de yönetime yazacağı edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan, İYİ Parti il Başkanlığı’na getirileceği öğrenilen Yavuz Erkmen’in eski Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın da il Başkan Yardımcısı olacağı da belirtiliyor.

Yavuz Erkmen’in Zonguldak il Başkanlığı’nın yanı sıra bölgeyi tanıdığı için Bartın ve Karabük illerinin de yönetimlerini oluşturma görevi konusunda da tam yetkili olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER