SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK LİMANINDA NELER OLUYOR?

ZONGULDAK LİMANINDA NELER OLUYOR?
Bu haber 09 Eylül 2018 - 16:56 'de eklendi ve 292 views kez görüntülendi.

Zonguldak limanında yaklaşık 2 ay önce Pilotaj hizmetleri özelleşti. Özelleşmesine rağmen,  24 saat hizmet vermesi gerekirken, ne hikmetse ihaleyi alan firma 24 saat pilotaj hizmeti vermiyor ve hizmet vermemek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Sözleşmede 24 saat hizmet vermesi gerekirken, ihaleyi alan firma çeşitli bahaneler üreterek gemilere limandan çıkış veya limana girişlerde pilotaj hizmetleri en az 3-4 saat rötar yaptırılıyor.

Limana giriş ve çıkış yapan gemilere, ihaleyi alan firma tarafından verilmesi gereken hizmet savsaklandığı belirtiliyor.

Birçok kurum ve gemi acenteleri ve özel teşebbüsler bu mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililere seslenerek, “Bu hizmetler bilerek mi engellenmeye çalışılıyor, yoksa liman birilerine peşkeş mi çekilmek isteniyor?” şeklinde tepki gösteriliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER