SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ASFALT İPTAL!

ASFALT İPTAL!
Bu haber 11 Eylül 2018 - 17:28 'de eklendi ve 454 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi, Kozlu Belediyesi ve KÖYDES’in Kozlu köylerinin asfaltlama ihalesini alan Öncü İnşaat firması araç ve gereçlerinin yetersiz olması, ayanı anda 3 yere biden asfalt yapamaması, yaptıkları asfaltları da bitirmeden bir yağmurda kalkması, Vali Ahmet Çınar’ın Kozlu KÖYDES’e bağlı köylerin asfalt işini bitirmeden Kozlu ilçesine gelemeyince son zamanlarda petrol malzeme zift asfalt mamullerine zamların da gelmesiyle, Öncü İnşaat firması son dönemlerde iki Belediyeye asfaltlama işini yapamayacağı ve hatta teminatını yakabileceği konuşuluyor.

Asfalt yapılmayan Zonguldak merkezde bazı cadde ve mahalle yolları rezil bir hale geldi. Kozlu’da durum daha da kötü. Bir adam boyu çukurlar oluştu, derenin arka tarafı öğrenci yurdu önünde yeni yapılan asfalt kalkmış durumda.

Belediyeler acaba bu firmaya para ödedi mi? Belediyelerin bu firmayla yaptıkları sözleşmelerde asfaltlama zamanında yapılmaması durumunda ceza ödeme gibi bir madde var mı?

Sonuçta yanlış iş Bağdat’tan döner derler ama bu sefer dönmedi, yerinde kaldı.

Zonguldak ve Kozlu caddeleri rezil oldu. Asfalt yapılacak diye kazıldı, toz toprak içinde kaldı. Sonuç bu halk asfalt yapılmasını bekliyor.

Şimdi Zonguldak ve Kozlu Belediyesi’ne 3 soruya 3 cevap istiyoruz.

1-Sayın başkanlar, Belediye yetkilileri bu Öncü firmasıyla nasıl bir anlaşma yaptınız?

2-Bu firmayla yapılan sözleşmeye cezai işlem maddesi koydunuz mu?

3-Bu firmaya para ödediniz mi, ödeyecek misiniz?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER