SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİTHATPAŞA TÜNELİ 100 GÜNLÜK EYLEM PLANINDA YOK

MİTHATPAŞA TÜNELİ 100 GÜNLÜK EYLEM PLANINDA YOK
Bu haber 13 Eylül 2018 - 17:27 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne, Mithatpaşa tünelindeki çalışmaların durumunu sormuştu.

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne sorulan 16 sorunun cevaplarını sosyal paylaşım hesabından paylaşan Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Mithatpaşa tünelleri inşaatının 100 günlük eylem planı içinde yer almadığını belerterek, sorulan sorular ve cevapları paylaştı.

“Mithatpaşa1 ve Mithatpaşa2 tüneli inşaatları konusunda Karayolları Genel Müdürlüğü’ne (KGM), sorduğumuz 16 soruya verdikleri tüm yanıtları paylaşıyorum.

Özellikle 15. sorunun yanıtına dikkatinizi çekmek isterim.

KGM bu soruya verdiği yanıtında: Mithatpaşa tünelleri inşaatının 100günlük eylem planı içinde yer almadığını belirtmiştir. Bu yanıtla, 6ay önce ödenek sıkıntısı nedeniyle çalışmaların durduğu Mithatpaşa Tünelleri inşaatının kısa vadede tekrar başlayamayacağı anlaşılmaktadır”dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER