SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
Lokman Gül

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN -ZONGULDAK SİYASETİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN -ZONGULDAK SİYASETİ
Bu haber 18 Eylül 2018 - 18:14 'de eklendi ve 270 views kez görüntülendi.

AKP’de Zonguldak siyaseti her geçen gün haraketli hale gelmeye başladı.

Birileri aday adaylığına soyunuyor.

Birileri birilerinin önünü kesmek, birilerini de koltuktan etmek için uğraşıp duruyorlar.

Derler ya; şeytanın işi olmayınca …… ……!

İşte bu bukalemun gruplar her tarafı karıştırmak, dostları düşman etmek ve aradan meşhur adaylarını Zonguldak Belediye Başkanı adayı yapabilmeleri için uğraşıyorlar.

Şu an AKP il yönetiminde huzur kalmamış, AKP il yönetimi 3-4 gruba ayrılmış durumda.

İl Başkanı Zeki Tosun parti içi entrikalarla mı uğraşsın, Zonguldak’ın bitmeyen sorunları ile mi, yoksa yaklaşan yerel seçimler için  il, ilçe, belde Belediye başkan adaylıkları ile mi. Zonguldak sorunlarını genel merkeze iletmekle mi uğraşsın.

Başkanın tüm iyi niyetini yönetim ve dışarıdaki bukalemun gruplar art niyetli işler çeviriyorlar.

Gerçi Zeki Tosun da bunun bilincinde, yapacak bir şeyi yok. Eldeki kavun bu, dibini koklayamazsın ki. Bunlarla devam etmek mecburiyeti var.

Birilerinin entrikalarını Başkan Zeki Tosun biliyor. Ona göre de gardını almasını bilir. Zamanı geldiğinde masaya yumruğunu vurup bukalemunların oynadıkları oyunu bozmasını da bilir.

Çünkü öyle sözde ikiyüzlü bukalemunlar var ki,  arada gidip, gelip yalan, yanlış bilgiler, fitneler peşindeler.

Neyse bekleyeceğiz bu bukalemunlar hala şunun bilincinde değiller.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son açıklamasında, “Biz partiliye bakmayacağız görüşüne bakılmaksızın sevilen, dürüst, kişilikli, iş bitirici, geçmişi başarılarla dolu, şaibelere bulaşmamış genç kişileri bulup aday yapılacak. Adaylar da en son benim önüme gelecek, benim tarafımdan yapılacak kamuoyu yoklamalarından sonra adaylar belirlenecek. Genel merkezin onay vermediği kimse aday olamaz”

Reis derse ki,  “Benim adayım falancı” ne yapacaksınız?

Dünü, geçmişini unutmuş bu bukalemunlar, fitneciler, partilerine oy vermeyip, eskiden olduğu gibi Secaattin Gonca’nın AKP Parti’nin ikinci dönem adayı iken Secaattin Gonca’ya oy vermemişlerdi. Aleyhte çalışmışlar, dolayısıyla AKP seçimi kaybetmiş, CHP adayı İsmail Eşref seçimi kazanmıştı.

Referandumda Zonguldak’ta  “Hayır” çıkınca “oh..” deyip, “iyi oldu, Zeki Başkan başarısız oldu” diyenler acaba kimlerdi?

Tüm Zonguldak biliyor, AKP’de birçok kişi de biliyor.

Zeki Başkanı Ankara’ya şikayet edenler kimdi?

İsim olarak söylemeye gerek yok.

Bilenler biliyor.

Onları; yani sonuçta Ankara’da Genel merkezde eski tas, eski hamam yok.

Sık dokuyup ince eleme devri başladı.

Sonuçta reis ve kamuoyu, vekiller dereyi geçebilecek, şaibesiz bir adayın üzerinde seçime giderler ve AKP o zaman her kesimi kucaklayan, sevilen bir adayla seçim alma şansı vardır.

Zonguldak’ta tüm partiler de adaylar çok önemli.

Vatandaş artık Zonguldak şehrini, diğer şehirlerle kıyasladığında görülen görüntüler, hizmetler nedir, ne yapılmıştır ona göre hangi aday masaya yumruğunu vurur, hizmet için çalışır dediği ve güvendiği adaya bu seçimde oy verir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER