SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KAMU-SEN’DEN ALAPLI ÇIKARMASI

KAMU-SEN’DEN ALAPLI ÇIKARMASI
Bu haber 18 Eylül 2018 - 18:02 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören ve Türkiye Kamu-Sen yöneticileriyle birlikte Alaplı, Gülüç ve Gümeli’deki okulları ziyaret eden Bacıoğlu ve ekibi okul müdürleriyle sohbet ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunurken, okullardaki sorunlar ve çözümlerle ilgili fikir alış verişlerinde bulunuldu.

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Gülüç Vesile Dikmen İlköğretim Okulu Müdürü Sadrettin Anar’ıo ziyaret ettikten sonra Alaplı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Birol Onan ve Müdür yardımcısı Arif Akıllı’yı ziyaret etti.

Bacıoğlu daha sonra, Alaplı IMKB Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Burhan Koyu, Alaplı Merkez ilkokulu müdürü Ayhan Tekin’i ziyaretinin ardından Gümeli’ye giderek Gümeli ilk ve ortaokulu müdürü Soner Arslanoğlu’nu da ziyaret ederek sohbet ettiler.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Türkiye Kamu-Sen il Başkanı Kadir Bacıoğlu, “Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il başkanlığı olarak Alaplı’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yeni eğitim ve öğretim yılı münasebetiyle Alaplı’daki müdürlerimize yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileklerimizi iletmek üzere ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Aynı zaman da ilimiz merkezden Alaplı IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atanan Burhan Koyu arkadaşımızı da ziyaret ettik.  Ziyaretlerimiz kapsamında, Türk Eğitim-Sen Alaplı ilçe temsilciliğimizi yapan Soner Arslanoğlu’nu da ziyaret ederek, hem sendikal çalışmalar, hem de Alaplı’daki eğitim-öğretim camiasındaki arkadaşlarımızın ve okullarımızın durumlarıyla ilgili bilgilendirme ve istişare toplantıları yaptık. Aynı zamanda, son zamanlarda başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen Soner Arslanoğlu arkadaşımızı okulunda da ziyaret ederek, okulunda yapmış olduğu çalışmaları yakından gördük. Kendisini yapmış olduğu çalışmalardan ötürü kutluyorum, bu çalışmaların tüm eğitim camiasında görev yapan arkadaşlarımıza, idarecilerimize örnek olmasını diliyorum.

Türkiye Kamu-Sen il başkanlığı olarak ilçelerimizdeki ziyaretlerimiz devam edecek, diğer ilçelerimizdeki arkadaşlarımızı da ziyaret ederek, istişarelerde bulunup kamu çalışanlarının sorunlarını dinlemeye ve bu sorunları yukarılara taşıyıp, çözüm aramaya devam edeceğiz. Ben ziyaretlerimiz sırasında bizleri misafir eden, güler yüzle konuk eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER