SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇAYCUMA’DA YAPI DEKORASYON FUARI AÇILDI

ÇAYCUMA’DA YAPI DEKORASYON FUARI AÇILDI
Bu haber 20 Eylül 2018 - 17:14 'de eklendi ve 297 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliği ve Çaycuma Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen “Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’ törenle açıldı.

Çaycuma kapalı Pazar yerine kurulan “Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı”na Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı,  AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, BAKKA Genel Sekreteri Elif Acar, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,  İşkur il Müdürü Gönül Demirsu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ın yanı sıra iş adamları, sanayiciler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlüleri ve vatandaşlar katıldı.

“Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı” 4 gün sürecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER