SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU NE ZAMAN ADAM OLUR?

KOZLU NE ZAMAN ADAM OLUR?
Bu haber 25 Eylül 2018 - 16:56 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediyesi, Kozlu’daki inşaatlarıyla, binaların imarları ve inşaat sahipleri ile ilgili şaibeler bir türlü bitmiyor.

Muhasebecilikten ilaç sektörüne, oradan inşaat sektörüne hızla yükselen vatandaş ilaç sektöründe bazı ilaçlarda şaibelerin kan ilacı olarak kullanılan ilacın paketlenmesinde bazı pis kokuların olduğu, ilaç deposu Bayrak ilaç patentli firma Adana veya Mersin’de bir firma üzerinden bu ilaç pazarlamasının yapıldığı ve bazı sorunların Bakanlıktan incelendiği iddia ediliyor.

Bu ilaç firma sahibi inşaat sektöründe de yaptırdığı inşaatta şaibelerin olduğu ve cevap bekleyen soruları Belediye yetkililerine soruyoruz.

1-Zemin iyileştirme yapıldı mı?

2-Mevcutta o alan dere yatağı olan bir alan.

3-Ankrajlı duvar neden yapılmadı? 500 metre ilerisinde yurt yapımı inşaatı yapılacakken, vatandaşların evlerinden heyelan davasından evleri çatlayanlar neden tahliye edildi de inşaatta izin verilmezken, bu inşaatın özelliği E.B’den mi geliyor?

4-Aynı E.B kendi Belediyede Başkan vekilliği döneminde hangi bitmemiş inşaatın iskânını imzaladı?

5-Kimin imar komisyonluğu döneminde çarşı içi özel 16 katlı inşaata mimarı projeyi alamadım diye 16 kat verdiğin yeri neden şimdi iptali için uğraşıyorsun?

6-Belediyeye birçok iş yapmış müteahhitler 1-2 bin TL alırken, hangi firma, müteahhit 40-50 bin TL para alabiliyor, o firmanın özelliği ne?

7-Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Meclis üyelerine hakim olamadığı için rahat çalışamadığı, geçmişten gelen borçlar nedeniyle hizmet veremediği için birileri başkanı kullanıp, eziyor.

8-Başkan bazı güçlerin yüzünden mi bazı firma ve kişilere karşı eli kolu bağlı.

9-Daha çok  yazılması gerekenler yakın zamanda her gün birçok bilgiler geliyor, geldikçe kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER