SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU’YU KAZIYORLAR, YAPMIYORLAR!

KOZLU’YU KAZIYORLAR, YAPMIYORLAR!
Bu haber 25 Eylül 2018 - 17:02 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Kozlu ilçesinde yapılan her çalışmanın altında mutlaka bir eksiklik bulunuyor. Alt yapı ve birçok yatırım ve hizmeti eksik yapılması sonucunda mağdur olan yine vatandaş oluyor.

Kozlu’ya bağlı Rüya Sitesi girişindeki parke yol çalışması da bu eksik yapılardan sadece biri.  Parkelerin düzensiz ve gelişigüzel konması ile yağmur yağdığında küçük göletler oluşan Rüya sitesinde oturan vatandaşlar yetkililere tepki gösteriyorlar.

KANALİZASYON AÇIKTAN AKIYOR

Kozlu Güney Mahallesi’nde kanalizasyon çalışması sırasında, kanalizasyon borusunun açıkta bırakılması nedeniyle, pis suların yüzeyden akması da Belediye’nin ne kadar işgüzar olduğunu gözler önüne seriyor.

Kozlu Güney mahallesinde oturan vatandaşlar, yaklaşık 10 günden beri yapılmayan kanalizasyon işinin bitirilmesini beklerken, pis sularının çevreye yayılması ile hem koku, hem de haşerelere davetiye çıkardığı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER