SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AKYÜREK: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİN ADETA MEKTEBİDİR

AKYÜREK: AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİN ADETA MEKTEBİDİR
Bu haber 27 Eylül 2018 - 16:58 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek, partisinin yerel seçimlere hazırlanma süreci kapsamında teşkilatlarla istişarelerde bulunmak ve yerel seçimde belirlenecek stratejilerle ilgili bilgi vermek üzere Zonguldak’a geldi.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Partili Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve yöneticilerle toplantı yapan Tahir Akyürek, AK Parti’nin yerel yönetimlerin mektebi olduğunu söyledi.

Toplantının basına açık bölümünde açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’e “Zonguldak’a hoş geldiniz” diye konuşurken, yerel seçimlerde Zonguldak’a güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek ise yaptığı konuşmada, “Biliyorsunuz Türkiye’de son 4 yılda 6 defa seçim yapıldı,  sandığa gidildi. Şimdi bu sürecin sonunda 2019’un Mart ayının sonunda yerel yönetimler seçimlerimiz olacak. Halkımıza yeniden müracaat edilecek ve yerel yöneticiler seçilmiş olacak. Muhtarlarımız, Belediye Başkanlarımız, Meclis üyelerimiz, İl Genel Meclisi üyelerimiz böylece yeni ve 5 yıllık bir çalışma döneminin adeta 2023 Türkiye’sine götüren kadrolar olmuş olacak. İnşallah bu süreç de güzel bir şekilde barış içinde, dostluk içinde, centilmence geçer ve biz AK Parti olarak hazırlıklarımızı zaten sürekli yapıyoruz, sürdürüyoruz bunları hiç bırakmadık şimdi de aynı süreci partiler içinde yine en yoğun şekilde yaşayan AK Parti ailesidir. Türkiye’de bölgelerde farklı milletvekili arkadaşlarımızla birlikte çalışma yürütüyoruz.  Biz de, bu vesile ile Zonguldak’a geldik İl Başkanımızın şahsında tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu toplantıyı organize ettikleri için faydalı, güzel bir istişare olacak. AK Parti yerel yönetimlerin adeta okuludur. Belediyeciliğin mektebidir konumundadır AK Parti. AK Parti’li Belediyeler tüm Türkiye’de de çok önemli hizmetlerle temayüz etmiştir, ön plana çıkmıştır. Zonguldak’ta da inşallah bu yapacağımız çalışmayla yerel yönetim seçimlerine en güçlü şekilde hazırlanmış olacağız”  dedi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek’e Zonguldak’ın simgesi Devrek Bastonu ve madenci heykeli hediye etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER