SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYRETTİN NUHOĞLU AKDEMİR’İ ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYRETTİN NUHOĞLU AKDEMİR’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 28 Eylül 2018 - 15:41 'de eklendi ve 307 views kez görüntülendi.

‘İyilik Kervanı Yollarda’ Projesi kapsamında, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı ve Eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen ile partililer, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, İyi Parti Genel Merkezi olarak ‘İyilik Kervanı Yollarda’ projesi adıyla ülkenin dört bir tarafında oluşturulan heyetler ile birlikte, ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, çalışmalarını daha çok kitleye duyurmayı hedeflediklerini belirtti.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı özellikle ziyaret etmek istediklerini, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) çok ciddi bir demokrasi örneğini verdiğini söyledi. ‘İyilik Kervanı Yollarda’ projesinin rastgele bir çalışma olmadığının altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, yapılan çalışmayla halk ile daha çok bütünleşmeye çalıştıklarını, bu doğrultuda STK’lar ve Odalar olmak üzere geniş kapsamlı bir ziyaret programı başlattıklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise; Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) üyesi ve neferi olmaktan her zaman gurur duyduğunu, CHP’nin köklü ve demokratik bir parti olduğunu, yerel yönetimler olarak da çalışmalarını büyük bir gayret ile sürdürdüklerini belirtti. Görevde olduğu süre içerisinde birçok çalışma gerçekleştirdiğini ve halk için bu hizmeti kabul ettiğini söyleyen Başkan Akdemir, fikir ayrılıkları olsa dahi, vatan, millet ve bayrağımız için her zaman ortak akıl ile hareket edilmesi gerektiğini ifade etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, günün anısına İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’na madenci heykeli armağan etti.

İYİ PARTİ’DEN STK’LARA ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra, Zonguldak Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Muharip Gaziler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Emekliler Derneği, GMİS, Gazeteci örgütleri ve TTK’yı da ziyaret ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER