SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KONGRESİ 4 EKİM’DE EREĞLİ’DE BAŞLIYOR

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KONGRESİ 4 EKİM’DE EREĞLİ’DE BAŞLIYOR
Bu haber 01 Ekim 2018 - 16:08 'de eklendi ve 293 views kez görüntülendi.

TÜRK-İŞ öncülüğünde, bu yıl Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 19’uncu Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi 4-5-6 Ekim 2018 tarihlerinde Kdz. Ereğli Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilecek.

18 yıldır düzenlenen ve Çalışma hayatına ilişkin güncel konuların tartışıldığı kongrenin ana konusu “Emek ve Sendikacılığın Geleceği” olarak belirlendi.

AÇILIŞ OTURUMU

Kongrenin açılışı 4 Ekim 2018 tarihinde Saat: 09.30’da Kdz. Ereğli Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilecek.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi’ne ülkemizde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olan 50’ye yakın üniversitenin akademik camiası ile TÜRK-İŞ’e bağlı tüm sendikaların yöneticileri ve temsilcileri katılacak. 3 gün boyunca akademisyenler ve sendikacılar toplam 11 oturumda 43 bildiri sunacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER