SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TÜRKMEN: KİMSE BENİM ADAYIM DEĞİL

TÜRKMEN: KİMSE BENİM ADAYIM DEĞİL
Bu haber 02 Ekim 2018 - 15:50 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili açıklamaların yanlış anlaşıldığını, birilerinin bilerek ve ya da bilmeyerek bazı bilgileri çarpıttığını dile getirdi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ortaya çıkan Belediye Başkan aday adaylarının bazılarının ismini kullanarak, bu aday adaylarına destek verdiği şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirten Türkmen, parti teşkilatının ve Genel Merkezin adaylık süreci takvimini belirlemeden yapılan açıklamaların ve adaylıkların yanlış olduğunu, parti teşkilatının adaylık başvuru tarihini açıkladıktan sonra müracaatların başlayacağı, başvuru süreci bitince genel merkezin adaylar hakkındaki araştırmalar ve mülakatların yapılacağını kaydederek, “Yetkili kurullarımız, il Başkanı ve teşkilatların görüşlerini alıp kararı Genel Merkez verir. Kimse benim adayım değildir. Hiçbir adayı da ne ben, ne de diğer milletvekili arkadaşlarımın aday yapma gücü yoktur. Genel Merkez bizlere sorarsa adaylar hakkında görüşlerimizi belirtiriz gerisi Genel merkezindir.

Şu anki aday adaylarının açıklamaları bana göre ve parti tüzüğüne göre yanlıştır. Her aday

arkadaşımız adaylık başvuru tarihini beklemeliler. Her adaylık başvurusu yapacak AK Partili aday adayı arkadaşım benim ve partimin adayıdır. Bu konu kamuoyunca böyle bilinmelidir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER