SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MURAT UZUN, YAVUZ ERKMEN’İ ZİYARET ETTİ

MURAT UZUN, YAVUZ ERKMEN’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 03 Ekim 2018 - 16:41 'de eklendi ve 149 views kez görüntülendi.

Türk Kızılay’ı Zonguldak Şubesi Başkan vekili Murat Uzun ve yönetim kurulu üyeleri İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, İYİ Parti il Başkanlığı’na getirilen Yavuz Erkmen’in Zonguldak’ta vali olarak görev yaptığı sırada her kesim tarafından sevildiğini belirten Türk Kızılayı Şube Başkan vekili Murat Uzun, hem Yavuz Erkmen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini, hem de Kızılayın siyasi partilere yaptıkları ziyaretler dolayısıyla bu ziyaretin çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Türk Kızılayı Zonguldak şubesinin çalışmaları hakkında İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen’e bilgi de veren Murat Uzun ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

“Bugün bizim için iki yönüyle çok anlamlı bir gün; Birincisi yeni görevimiz doğrultusunda ziyaretlerimizi gerçekleştirip Türk Kızılay’ının önümüzdeki döneme ilişkin vizyon ve çalışmalarını anlatmaktır. Bu kapsamda Zonguldak ve bölgemize yıllarını hizmet etmek için adamış, şehrimize çok önemli katkılar sağlamış ve Türk Kızılay’ının da vizyonunda olan hoşgörü dilini, enerjiyi bölgemize aşılamış olan önemli valilerimizden, devlet adamlarımızdan ve bugünde önemli siyaset adamlarımızdan Sayın Yavuz Erkmen’i ziyaret etmiş olmanın ekstra mutluluğunu yaşıyorum. Kurumsal anlamda İYİ Parti ama Zonguldak’ın çok sevdiği eski valimizi bu vesileyle ziyaret etmiş oluyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen de yaptığı konuşmada, “Türk Kızılay’ı bizim için önemli, ülkemiz için önemli. Herkesin yanında yer alması gereken bir kurum. Özellikle bu güne kadar Zonguldak’ta emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Valilik dönemimde beraber çalıştığımız Enver Cevahir kardeşimizi de rahmetle anıyorum. Türk Kızılay’ı bayrağını Murat Uzun kardeşim ve ekibinin en üst noktalara kadar getireceğine de canı gönülden inanıyorum. Sadece iyi günde değil kötü günde de insanın yanında olan kurumlar lazım. Cumhuriyetimizin kuruluşu ile öncesine de dayanan ve bu günlere gelen Türk Kızılay’ı her zaman insanlarımızın yanında olmuştur. Bu çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum. Bu doğrultuda hepimize de önemli sorumluluk düşüyor bu sorumlulukta Türk Kızılay’ını bu çalışmalarında yalnız bırakmamak ve yanında yer almaktır. Bu önemli kuruma siyasi görüş ayrımı yapmadan herkesin sahip çıkması gerekmektedir” şeklinde ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER