SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN: NEREDE BİR SIKINTI VARSA KIZILAY ORADA

ZEKİ TOSUN: NEREDE BİR SIKINTI VARSA KIZILAY ORADA
Bu haber 03 Ekim 2018 - 16:34 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı vekili Murat Uzun AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret etti.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı murat Uzun, Nihat Aygün’ün şube başkanlığı görevinden ayrılmasının ardından, Şube Başkanvekilliği görevine getirilen Murat Uzun ilk ziyaretlerini siyasi partilerden başladı.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’u da ziyaret eden Murat Uzun, Kızılayın Türkiye genelinde olduğu gibi dünya çapında da önemli faaliyetlerinin olduğun, ihtiyaç anında her kesin yardımına koştuğunu anlatan Uzun şöyle dedi.

“Türk Kızılay’ını her türlü siyasi görüşten, her türlü siyasi partiye mensup insanımızdan, farklı görüşlerdeki her kesimden insanımızı, bizim için sadece önemli olan o insanın ihtiyaç sahibi olması bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Sizlerin de desteği ile bu iyilik hareketini iyi noktalara, aldığımızdan daha iyi noktalara taşıyacağız. Geçmişte çok hizmetleri olan başkanlarımız, aralarında rahmetli olan başkanlarımız var onlara da vefasızlık yapmadan onlardan da öğrendiğimiz, aldığımız tecrübeleri hizmet yolunda daha verimli halde kullanmaya çalışacağız”

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun da yaptığı konuşmada, “Kızılay sadece Türkiye’de yaptıkları değil Dünyada yaptıkları çok önemli. Nerede bir sıkıntı varsa Kızılay orada. Biz bunları biliyoruz ve takip ediyoruz. Bölgemizde olan madenle ilgili hepimizden önce siz oraya gidiyorsunuz. Onu için yaptığınız çok kutsal bir görev,  sizlere tekrar teşekkür ediyoruz. Emek harcıyorsunuz bir de gönüllülük esası ile yapıyorsunuz, biz sizlere tekrar başarılar diliyoruz. İnşallah çıta bundan sonra daha da yükselecektir. Biz düşen ne varsa, sizden bize ne gelirse, zaten Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın bize verdiği direktifler doğrultusunda biz her türlü desteği vermeye hazırız. Ondan hiç şüpheniz olmasın. Ben tekrar size bu kutsal görevinizde başarılar diliyorum inşallah Kızılay Zonguldak’ta sizlerle beraber daha güzel işler yapacaktır” diye konuştu.

Türk Kızılay’ı Şube Başkan vekili Murat Uzun, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’a Kızılay rozeti taktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER