SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AKDEMİR, BİLGİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

AKDEMİR, BİLGİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI
Bu haber 08 Ekim 2018 - 17:30 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Teknik inceleme yapmak üzere önceki gün Zonguldak’a gelen İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 4.sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i de ziyaret ettiler.

Belediye meclis salonunda öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, öğrencilerin Zonguldak ile ilgili sordukları sorulara yanıt verdi.

Bilgi Üniversitesi öğrencileri Zonguldak gezisinde Üzülmez Kültür Vadisi, Rombaki Konağı, Maden Müzesi, Merkez Atölyesi ve Fener Sit Alanı Bölgesi’ni incelediler.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Akdemir, “İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 4.sınıf öğrencileri, bir dizi teknik inceleme yapmak üzere gelmiş oldukları şehrimizde, Belediyemizi de ziyaret ettiler. Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Üzülmez Kültür Vadisi, Rombaki Konağı, Maden Müzesi, Merkez Atölyesi ve Fener Sit Alanı Bölgesi’ni incelediler. Gençlerimizle birarada olmaktan dolayı mutluluk duyuyor, hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER