SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SON 6 YILDA 3’NCÜ HEYKEL

SON 6 YILDA 3’NCÜ HEYKEL
Bu haber 09 Ekim 2018 - 17:22 'de eklendi ve 209 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından Uğur Mumcu kavşağında birkaç ay önce başlayan kavşak genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Kavşakta yapılan çalışmaların Avrupa standartlarında olduğu belirtilirken, çalışmaların ne zaman biteceği de belli değil.

Ancak, Uğur Mumcu kavşağı henüz bitmeden yine Zonguldak Belediyesi tarafından yaklaşık 15-20 metre uzunluğunda kömürü simgeleyen bir sütun üzerine Madenci bareti, kalp, fabrika bacası, ocak ağzı, deniz feneri, Uzunmehmet ve çam ağacı simgelerinin bulunduğu yeni bir heykel monte edildi.

UĞUR MUMCU KAVŞAĞI’NA 3’NCÜ HEYKEL…

Zonguldak Belediyesi tarafından Uğur Mumcu kavşağına yaptırılan bu heykel ile 3’ncü heykel olması dikkat çekiyor. 2012 yılında dünya haritası üzerine süs havuzu, ardından 2015 yılında balık figürlü heykel yaptırılmış ve bu heykeller yerlerinden sökülerek nereye kaldırıldığı ise meçhul.

Vatandaşlar, yapılan her heykelin maliyetinin yüksek olduğu bu ekonomik darboğazda bu tür heykellere harcanacak para ile Zonguldak’a başka bir yatırım yapılabileceği ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER