SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ’DE ADNAN ÖMÜR DÖNEMİ

İYİ PARTİ’DE ADNAN ÖMÜR DÖNEMİ
Bu haber 10 Ekim 2018 - 15:15 'de eklendi ve 258 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il başkanı olarak Yavuz Erkmen’in atanmasının ardından Merkez ilçe Başkanlığı’na da eski siyasetçilerden Adnan Ömür getirildi.

İYİ Parti Merkez ilçe Başkanlığı’na Adnan Ömür getirilirken, Alaplı İlçe Başkanlığına Emrullah Erdoğan, Çaycuma İlçe Başkanlığı’na Erhan Bilgin, Devrek İlçe Başkanlığı’na Eyüp Çaylı, Ereğli İlçe Başkanlığı’na Evrim Balbaloğlu, Gökçebey İlçe Başkanlığı’na Satılmış Aydemir, Kilimli ilçe Başkanlığı’na Sinan Poyraz getirildi.

ERKMEN: YEREL SEÇİMLER ÖNCESİNDE GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT YAPISI İNŞA EDİLMİŞ OLACAKTIR.

Zonguldak’taki teşkilat kurma çalışmalarının tamamlandığını belirten İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, “Başkanımız Sn. Meral AKŞENER’ in tarafıma vermiş olduğu yetkilendirme ile yoğun ve titiz çalışmalar kapsamında 7 İlçe Başkanımızın ataması takdir ve başarı dilekleriyle onaylanmıştır.

Atanan İlçe Başkanlarımızın da yönetim yapılanmaları aynı hızda oluşturulacak yerel seçimler öncesinde güçlü bir teşkilat yapısı inşa edilmiş olacaktır.

Atamaları yapılan Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kilimli ve Merkez İlçe başkanlarımızın isimleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Ataması henüz yapılmayan Kozlu İlçemizde teşkilat kurma çalışmalarımız devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER