SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO BAŞKANI METİN DEMİR ZTSO ÜYELERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

ZTSO BAŞKANI METİN DEMİR ZTSO ÜYELERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU
Bu haber 11 Ekim 2018 - 17:23 'de eklendi ve 273 views kez görüntülendi.

Bilindiği üzere hükümetimiz tarafından enflasyonla topyekûn mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde ‘’indirim kampanyası’’ başlatılmıştır.

Üyelerimizden tüketici fiyat endeksi içerinde bulunan 407 adet ürün ve hizmet içerisinden satışını yaptıkları ürünlerde asgari 3 ay süreyle ve en az %10 indirim uygulayarak kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Enflasyonla mücadele Kampanyasına katılım sağlayan üyelerimizin kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesi ve varsa görsellerini odamıza 22 ekim tarihine kadar bildirmeleri halinde firma bilgileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır. Maliye ve Hazine Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından açıklanan kampanya ya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, “81 il ve 160 ilçedeki odalarımız ve borsalarımızla birlikte enflasyonla mücadeleyi sahipleneceğiz ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışacağız.” diyerek desteklerini bildirmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde, her zaman olduğu gibi, bir kez daha tüm oda ve borsa camiamız büyük bir sorumluluk üstlenmiş; Türk özel sektörü devletimizle birlikte topyekun birlik ve beraberlik sergileyerek, elini taşın altına koymuştur. Bizler de Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve Zonguldak iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapacak ve Ülkemizin bu sıkıntılı süreci atlatmasına katkı vereceğiz. Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin gönüllü katılım sağlayacağı %10 indirim kampanyasının ülke genelinde enflasyon rakamlarının aşağı çekilmesinde etkili olacağı düşüncesiyle, Zonguldak iş dünyası olarak enflasyonla topyekûn mücadele programını destekliyoruz. Odamız yönetimi başta olmak üzere üyelerimizle birlikte yoğun bir katılım için çalışacağız.

Bilgi İçin:

2511111 bilgi@ztso.org.tr

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER