SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ AHMET ÇINAR ÇAYCUMA İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ AHMET ÇINAR ÇAYCUMA İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 12 Ekim 2018 - 14:58 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar Çaycuma ilçesinde bulunan tarım ve hayvancılık tesislerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Çınar’ a ziyaretinde Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ile il, ilçe kurum yöneticileri eşlik etti.

Geriş Köyünde ikamet eden ve Vali Çınar ile görüşme isteğinde bulunan yatağa bağımlı yaşamını sürdüren Emircan Saydam’ı evinde ziyaret eden Vali Ahmet Çınar akülü tekerlekli sandalye ve çeşitli hediyeler vererek taleplerini dinledi.

Ziyaret kapsamında heyetle birlikte Geriş Köyünde Hasan Yıldız’a ait 5 dekar alanda kurulu armut bahçesini, Genç Çiftçi Hibe Projesi’ ile kurulan Fatih Akbaş ‘ a ait 5.500 metrekare çilek bahçesini,  Adaköy’ de kurulu Murat Çarşanbalı’ya ait 300 baş kapasiteli ÇAY-VET Manda ve Süt Sığırı işletmesini ve Çomranlı Köyünde Kurulu Oen Enerji Grubuna ait istiridye mantarı üretim tesisleri inceleyen Sayın Valimiz yetkililerden bilgi aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER