SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BANK: KOZLU HALKI CHP İKTİDARINI ÖZLEDİ

BANK: KOZLU HALKI CHP İKTİDARINI ÖZLEDİ
Bu haber 15 Ekim 2018 - 19:05 'de eklendi ve 223 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kozlu ilçe Başkanı Cengiz Bank, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde Kozlu Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Kozlu ilçe Başkanlığı’ndan istifa eden Cengiz Bank Pazartesi günü Kozlu ilçe binasında geniş bir katılımla aday adaylığını açıkladı.

Cengiz Bank’ın aday adaylığı açıklamasında CHP İl Başkanı Hakki Güney,  eski İl Başkanı Umut Başoğlu, Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ve partililer katıldı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Kozlu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Cengiz Bank, Kozlu’nun sosyal adalete hasret kaldığını söyledi.

CHP Kozlu Belediye Başkan aday adayı Bank yaptığı açıklamada, “Sizlerin de bildiği gibi iki dönemdir Kozlu ilçe Başkanlığı görevini yerine getirirken, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde partimizden Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak üzere 12.10.2018 Cuma günü görevimden istifa ettim.

Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım Kozlu ilçemizin çok kıymetli sakinleri. Ben bugün sizlerin huzurunda 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Kozlu ilçemiz belediye başkanlığına aday adayı olduğumu açıklamaktan büyük onur duyuyorum. Benim dışımda aday adayı olacak bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Aday olmam halinde kendime ve sizlere olan inancımla belediye başkanlığı seçimini çok rahat kazanacağımıza inanıyorum. Yoldaşlarım, sizlerden rica ediyorum. Gelin bu seçimlerde her zamankinden daha çok hep beraber olalım. Birbirimize destek olalım. Dostlarım, birbirimizi sevelim, sevmeyi öğrenelim. Geçmişe sünger çekerek geleceğe odaklanalım. Artık Kozlu’da AKP iktidarına son vermeliyiz. Kozlu halkı CHP iktidarını özledi. Sosyal Demokrat belediyeciliği özledi. Artık Kozlu’ya sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hizmet etme zamanı geldi.

Kozlu’ya ve Zonguldak’a bu güzel ülkemize birlikte el ele, gönül gönüle hep birlikte sahip çıkacağımızı, bu ülkenin sahipsiz olmadığını haykırmak üzere bir aradayız. Biz buraya dağa taşa sevdamızı yazmaya, bu sevdayla belediye başkanlığı seçimlerinde hayati bir destan kazanmak için bir araya geldik. Bu kader değil. Bize dayatılan karanlık kafalara Kozlu layık değil. Zonguldak layık değil. Bu ülke layık değil. Ben, cumhuriyetin aydınlık yüzü Kozlu halkının ülkesine ve cumhuriyetine her zaman olduğu gibi sahip çıkacağına inanıyorum. Ancak çok çalışmamız lazım. Değerli dostlarım, hep birlikte gecemizi gündüzümüze katmaya, çalınmadık kapı, ulaşılmadık bir karış yer kalmamacasına çılgınca, yorulmadan, gönüllerimizde yüklü sevdadan aldığımız güçle, koşturacağımız, yorulacağımız ama sonunda mutlaka kazanacağımız kavgaya benimle birlikte var mısınız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER