SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖMER SELİM ALAN, ADAY ADAYLIĞINA HAZIRLANIYOR

ÖMER SELİM ALAN, ADAY ADAYLIĞINA HAZIRLANIYOR
Bu haber 16 Ekim 2018 - 17:40 'de eklendi ve 278 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü ve AK Parti eski yönetim kurulu üyesi Dr. Ömer Selim Alan 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde aday adaylığını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

AK Parti Genel Merkezi’nin adaylık başvuru takvimini beklediği öğrenilen Dr. Ömer Selim Alan’ın Zonguldak merkez Belediye Başkan adaylığı için aday adaylığı başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Partili partisiz her kesim tarafından sevilen bir isim olan Dr. Ömer Selim Alan, yaşının da genç olması ile adaylık konusunda tercih edilebilecek bir isim olduğu belirtiliyor.

AK Parti Genel Merkezi’nin açıklayacağı adaylık başvuru takvimi ile birlikte geniş bir katılımla adaylık açıklaması yapması beklenen Ömer Selim Alan, AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılacak temayül yoklamalarından da başarılı bir şekilde sonuç alacağı ifade edilirken, Zonguldak için önemli projeleri de açıklaması bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER