SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AYGÜN’DEN OFLUOĞLU’NA TAVSİYE “BİZ RAKİP DEĞİLİZ”

AYGÜN’DEN OFLUOĞLU’NA TAVSİYE “BİZ RAKİP DEĞİLİZ”
Bu haber 23 Ekim 2018 - 16:57 'de eklendi ve 287 views kez görüntülendi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Kilimli Belediye Başkan aday adayları olan Kızılay eski Şube Başkanı Nihat Aygün ve iş adamı ve AK Parti eski il yöneticisi İsmail Ofluoğlu önceki gün bir araya gelerek sohbet ettiler.

Sohbet sırasında; AK Parti’den başka bir aday adayının daha olacağı konuşulurken, siyasetin tecrübeli ismi Nihat Aygün, diğer aday adayı İsmail Ofluoğlu’na tavsiyelerde bulundu.

Kamuoyunda farklı yorumlanan ve birbirlerinin rakibi olarak lanse edilen Nihat Aygün ve İsmail Ofluoğlu samimi bir şekilde sohbet ederken, Aygün’den Ofluoğlu’na, “Biz her konuda anlaşırız, şu an itibariyle biz rakip olmaktan çıktık. Bizim rakibimiz bazı güçlerin desteklediği rakibimiz müteahhitlerin desteklediği adayı olarak nitelendirilen kişi bizim rakibimiz olmalı” şeklinde tavsiyede bulunması dikkat çekti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER