SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: BİZ VATANDAŞIMIZIN, BİZ ÜLKEMİZİN YANINDAYIZ

ERKMEN: BİZ VATANDAŞIMIZIN, BİZ ÜLKEMİZİN YANINDAYIZ
Bu haber 25 Ekim 2018 - 15:23 'de eklendi ve 262 views kez görüntülendi.

 

İYİ Parti kuruluşunun birinci yılını Zonguldak’ta da etkinliklerle kutladı.

25 Akim 2017’de kurulan İYİ Parti kuruluşunun 1. Yılı dolayısıyla Valilik binası önünde tören gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti’nin geleceğin iktidar partisi olduğunu belirterek, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de en iddialı parti olduklarını ifade etti.

“Bildiğiniz gibi bundan bir yıl kadar önce İYİ Parti Türk siyasi hayatında yerini almıştır. Bu kısa süre içerisinde yükselişe geçen İYİ Parti her türlü tehditlere, her türlü engellemelere rağmen seçimlere katılma hakkını kazanmıştır ve yapılan ilk seçimlerde 43 milletvekili ile Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu’nda yerini almıştır. Bu tabii ki çok kısa süre olmasına rağmen küçümsenmeyecek bir başarıdır. Bu nedenle biz, bu başarıdan emeği olan, bütün kuruluşundan bu güne kadar yer almış arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Ailemize yeni katılan arkadaşlar ile birlikte büyüyerek gün geçtikçe biz daha büyük bir aile haline geleceğiz. Şunu hiçbir zaman unutmuyoruz; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti geleceğe taşıyacak olan yine bizleriz. O nedenle onun gösterdiği hedef olan muasır medeniyet seviyesine çıkma konusunda İYİ Parti olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz ve bunun sorumluluğu içerisindeyiz.

Biz şunu söylüyoruz; Biz vatandaşımızın yanındayız, biz ülkemizin yanındayız. Biz hiçbir zaman körü körüne muhalefet yapan bir parti değiliz. Ülkemizin, milletimizin, Zonguldak’ımızın her konuda yararına, biz milletimizin, ülkemizin, devletimizin, bayrağımızın ve Zonguldak’ımızın yanındayız.

Ülkemizin yararına olmayan, Zonguldak’ımızın yararına olmayan her konunun da biz bunun karşısındayız. O nedenle biz diyoruz ki, biz körü körüne hiçbir şeye karşı değiliz. Bizi her zaman olumlunun ve iyinin yanındayız ve şunu da biliyoruz ki, her zaman iyiler sonuçta kazanır. Bizim bir hedefimiz vardır. Biz kısa süre içerisinde teşkilatlarımızı tamamlayıp ve Türkiye’de siyaset sahnesinde yerimizi aldıktan sonra en kısa süre içerisinde yapılacak ilk genel seçimlerde ve tabii ki ilk mahalli seçimlerde ülkeyi yöneten kadrolar İYİ Partili olacaktır. Bunu da bir kez daha ifade etmiş oluyoruz.

İYİ Parti geleceğin iktidar partisidir. Onun için herkesi biz İYİ Parti’nin yanında yer almaya davet ediyoruz. Ve şuna inanıyoruz ki, İYİ Parti ile Türk siyasi hayatına yeni bir renk gelmiştir. Yeni bir soluk gelmiştir, yeni bir bakış açısı gelmiştir. Biz kimse ile kavga etmeden, herkesi kucaklayarak bugüne kadar hangi görüşe oy vermiş olursa olsun bundan sonra herkesi İYİ Parti çatısı altında olmaya davet ediyorum ve buradan bir kez daha bu davetimizi yineliyoruz”  dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER