SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SOYDAŞ: VALİMİZ ÇOK DEĞERLİ BİR BÜROKRATIMIZDI

SOYDAŞ: VALİMİZ ÇOK DEĞERLİ BİR BÜROKRATIMIZDI
Bu haber 27 Ekim 2018 - 16:50 'de eklendi ve 240 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Zonguldak il Başkanı Metin Soydaş, Vali Ahmet Çınar’ın Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren atama kararını değerlendirdi.

Vali Ahmet Çınar’ın, Zonguldak’ta görev yaptığı 16 ay boyunca başarılı bir bürokrat olduğunu belirten Metin Soydaş, “Valimiz Sayın Ahmet Çınar çok değerli bir bürokratımızdı. Şehrimizde 16 ay gibi kısa bir süre görev yapmasına rağmen arkasında güzel işler, güzel izler ve güzel hizmetler bırakarak aramızdan ayrılıyor. Göreve geldiği günden bu yana halka dokunmayı bilmiş ve Devlet adamı profili sergileyerek toplumun büyük bir beğenisini kazanmayı başarmış bir insandı kendisi. Gönlümüzden geçen en azından bir dönem daha görevde kalıp, başlatmış olduğu projeleri hayata geçirebilmesiydi. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun Sayın Valim.. Zonguldak halkı sizi ve yapmış olduğunuz hizmetleri her daim hayırla yad edecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER