SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

ZONGULDAK CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU
Bu haber 29 Ekim 2018 - 20:23 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95’nci yılı Zonguldak’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zonguldak Belediyesi tarafından Cumhuriyet yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlendi.

Binlerce Zonguldaklının katıldığı yürüyüş, İstasyon Caddesi’nde bando eşliğinde başladı. Yürüyüşte dev Türk Bayrağı, Atatürk posteri ve üzerinde ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazılı büyük pankart açıldı. Ellerindeki meşaleler ve Türk bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söyleyerek yürüyen grup, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’, sloganları attı. Grup, Gazipaşa Caddesi’ni takiben valilik önündeki Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü. Alanda toplanan kalabalık, cep telefonlarının ışıklarıyla Mustafa Kemal Atatürk’ün adını yazdı. Ardından yerel sanatçıların konseriyle Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER