SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TÜRKÇELİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TÜRKÇELİK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 30 Ekim 2018 - 17:19 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

Rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da bir hastanede tedavi altında bulunduğu sırada yaşama veda eden, CHP’li Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Mehmet İzzet Türkçelik  toprağa verildi.

60 yaşında vefat eden Türkçelik için bugün Belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak eski Belediye Başkanı Yüksel Aytaç, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkçelik için konuşma yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan duanın ardından Mehmet İzzet Türkçelik Acılık Hz. Ali Camiisi’nde kılınan ikindi namazının ardından Asri mezarlığında toprağa verildi.

Hürdüşün Gazetesi olarak Mehmet İzzet Türkçelik’e Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER