SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN’DEN ÇINAR’A VEDA ZİYARETİ

ERKMEN’DEN ÇINAR’A VEDA ZİYARETİ
Bu haber 31 Ekim 2018 - 17:21 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen, Valiler kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Vali Ahmet Çınar’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Vali Ahmet Çınar, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen’e “ağabey” diye hitap ederken, ikili arasında samimi bir sohbet gerçekleşti.

ERKMEN:   ZONGULDAK’TA GÜZEL İZLER BIRAKIP GİDİYOR

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Parti il Başkanı ve aynı zamanda eski Zonguldak Valisi olan Yavuz Erkmen, “Bizim için önemli olan meslektaş olarak ve dost olarak Sayın Valimizin buradan ayrılışını üzüntüyle karşılıyoruz. Kendisi şehirden ayrılmadan nezaket ziyaretinde bulunmak istedim. Kendisi Zonguldak’ta güzel izler bırakıp gidiyor önemli olan bunu başarabilmektir. Yarın bir gün Zonguldak’a tekrar geldiğinde caddede rahatlıkla gidebilmektir. Ülkenin de kendisine ihtiyacı olduğunu bildiğimizden dolayı bir kez daha kendisine başarılar diliyorum” dedi.

ÇINAR:  ZONGULDAK HALKI HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKLAR

Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ahmet Çınar ise yaptığı konuşmada, “Görevler gelip geçicidir ama bir nöbet gibi onu iyi tutabilmek esastır. Benden önceki nöbetçilerden bir tanesi Sayın Valimiz Yavuz Erkmen’dir. Yeni göreve başlayacak olan Erdoğan Bektaş’a da başarılar diliyorum. Çok değerli hizmetlerinin olacağına da inanıyorum Allah kendisine kolaylık versin. Zonguldaklılar, Zonguldak halkı hizmetin en güzeline layıklar. Bizler de en güzelini yapmaya gayret ettik” diye konuştu.

Vali Ahmet Çınar ve İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen yaklaşık yarım saat sohbet ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER