SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP ADAY ADAYLARI İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYOR

CHP ADAY ADAYLARI İÇİN ARAŞTIRMA YAPIYOR
Bu haber 01 Kasım 2018 - 17:32 'de eklendi ve 240 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Semra Dinçer, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarete; CHP İl Başkanı Hakkı Güney, İlçe Başkanı Fikret Zaman ve partililer eşlik etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel yönetimlere dair çalışması ve kamuoyu yoklaması adına Zonguldak’a geldiklerini ifade eden CHP Milletvekilleri, aynı çalışmanın 81 ilde de devam ettiğini belirttiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; ‘Sayın Vekillerimizin Zonguldak’a gelmelerinden dolayı çok mutlu oldum. Genel Merkezi’mizin çalışmaları neticesinde ilimize ziyarette bulundular. Zonguldak Belediye Başkanı olarak ve halkım adına şehrimize ‘hoş geldiniz’ diyorum. Bu birliktelik, ülkemiz adına da çok önemlidir. Partimizin ivmesinin bu birliktelik ile daha da güçleneceği inancındayım.” şeklinde konuştu.

PM ÜYESİ SEMRA DİNÇER: “BELEDİYE BAŞKANIMIZ ZONGULDAK’A GÜZEL HİZMETLER YAPIYOR, EMEĞİ BÜYÜKTÜR, KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.”

Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, ziyarette yaptığı konuşmasında Genel Merkez’in talimatı ile 81 ilde kamuoyu yoklaması yaptıklarını belirterek, konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Genel Merkezi’mizin yerel yönetimlere dair bir çalışması üzerine buradayız. Zonguldak kamuoyunun, vatandaşlarımızın, belediyeden neler beklediğini, nasıl bir profil görmek istediklerini ve yerel yönetimlerden beklentilerini öğrenmek adına buradayız. Aynı zamanda Zonguldak’ın ilçe ve beldelerinin belediye başkan adayları ile de bir mülakat yapacağız. Genel bir kamuoyu araştırması yapacağız. Zonguldak için en iyisi neyse bunun için buradayız. Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizi çok sıcak ve çok güzel karşıladı. Başkanımızın da dediği gibi birlik ve beraberlik, bir bütünlük içerisinde CHP olarak yerelde istediğimiz başarıyı elde edeceğiz. Biliyorsunuz; ülkenin kaderi yerelden geçer. Biz, iktidar olma yolunda da yerelde ciddi bir başarı elde edeceğiz. Çalışmalarımız ise bunun ürününü verecektir diye düşünüyorum. Burada bulunan bütün il, ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ama öncelikle belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Zonguldak için emeği büyüktür.” şeklinde konuştu.

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ FİKRET ŞAHİN: “ZONGULDAK’TA BİR BAŞARI VARDIR, BİZ BU BAŞARIYI DAHA DA ARTIRMAK İSTİYORUZ.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Şahin; Öncelikle, Belediye Başkanımıza Zonguldak’a vermiş olduğu hizmetlerden ötürü ve bizleri sıcak karşılamasından ötürü teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizin her yerinde CHP’li belediyeler, halkımıza hizmet etmek için sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergiliyorlar. Cumhuriyet Halk Partili Milletvekili olarak, Zonguldak’ta sokaktaki vatandaşın yüzünün gülmüş olmasından, Başkanımızın partimize hizmetlerinden dolayı bende memnun oldum. Bir başarı vardır Zonguldak’ta. Belediye bizdedir. Genel Merkezi’mizin cabası ise, bu başarıyı daha ne kadar artırabilirizdir. Bizde Genel Merkezi’mizin yapmış olduğu bu çaba içerisinde, Zonguldak temaslarımız için burada bulunuyoruz. İnşallah bundan sonra da Zonguldak’ta hizmetlerimizi partimiz adına, vatandaşlarımız adına daha da çoğaltarak yapacağız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ve PM Üyesi Semra Dinçer’e madenci heykeli armağan etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER