SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖZDEMİR NABIZ YOKLUYOR

ÖZDEMİR NABIZ YOKLUYOR
Bu haber 08 Kasım 2018 - 14:41 'de eklendi ve 248 views kez görüntülendi.

Kilimli eski Belediye Başkanı Seçkin Özdemir’in de yerel seçimler öncesinde yeniden aday adayı olmak istediği öğrenildi.

2014’de yapılan yerel seçimleri kaybettikten sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ndeki görevine devam eden Dr. Seçkin Özdemir’in 12 Kasım 2018 Pazartesi günü bu görevinden istifa edip, AK Parti’den Kilimli Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu yapacağı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Seçkin Özdemir önceki gün Ankara’ya gidip AK Parti Zonguldak milletvekilleriyle bir görüşme yaptığı ve aday adaylığı konusunda nabız yokladığı belirtiliyor.

Yeniden Kilimli Belediye Başkanlığı’nı düşünen Dr. Seçkin Özdemir’in son güne kadar beklemesi dikkat çekerken, AK Parti Genel merkezinden “aday olabilirsin” sinyalini beklediği ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER