SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu haber 08 Kasım 2018 - 15:10 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Rize Valiliği’nden Zonguldak Valiliği’ne atanan ve 7 Kasım 2018 Çarşamba günü yeni görevine başlayan Vali Erdoğan Bektaş bir ilki gerçekleştirdi.

Geçmiş dönemlerde Zonguldak’a atanan valiler, birkaç ay kendisine “Hayırlı olsun” demeye gelen ziyaretçileri kabul ederken, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ilk olarak kendisine daha ziyaretçi gelmeden o ilk olarak ve bugüne kadar alışılmışın dışında Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı kapıda bir buket çiçekle karşılayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Vali Erdoğan Bektaş’a “Hoş geldiniz” dedi.

Zonguldak Belediyesi daire müdürleri ve birim amirleri ve personelleriyle birlikte Vali Erdoğan Bektaş’ı karşılayan Akdemir, “Sayın valimiz projeye önem veren bir isim” şeklinde konuşurken, Vali Erdoğan Bektaş ise, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e sıcak karşılamasından dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER