SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ATAMIZI SEVGİ VE ÖZLEMLE ANDIK

ATAMIZI SEVGİ VE ÖZLEMLE ANDIK
Bu haber 10 Kasım 2018 - 12:44 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yılında tüm yurt genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da sevgi ve özlemle andık.

Sabah saat 08.45’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde ATAMIZ için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulup, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Törene;  Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Garnizon komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma komutanı Albay Gökhan İnan, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

RESİM SERGİSİ AÇILDI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’nci yılı anma programı kapsamında Güzel Sanatlar Galerisi’nde Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Açılışa; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Garnizon komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, , İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’nci yılı ve 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı orotoryo büyük bir beğeni ile izlendi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER