SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ZONGULDAK’IN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA KARARLIYIZ

ALAN: ZONGULDAK’IN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA KARARLIYIZ
Bu haber 12 Kasım 2018 - 18:39 'de eklendi ve 210 views kez görüntülendi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan AK Parti’den Zonguldak Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti il Başkanı Zeki Tosun’a teslim eden Ömer Selim Alan,  31 Mart 2019 seçimlerinde Zonguldak Belediyesi’ni alarak  AK Parti bayrağını Zonguldak Belediyesi’ne asacaklarını söyledi.

TOSUN: BAŞARILAR DİLİYORUM

Ömer Selim Alan’ın Zonguldak’ta başarılı hizmetleri olduğunu belirten AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, “31 Mart 2019 yerel seçimler için başvuru süresi bugün itibariyle bitiyordu ama Cumhurbaşkanımızın da söylemi ile 16 Kasım Cuma gününe kadar Belediye Başkan aday adaylıkları uzatıldı. Bugün de, daha önce yönetimde görev yaptığımız arkadaşımız, dostumuz Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak Belediyesi için aday adaylığı müracaatını partimize yapmıştır. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Zonguldak için, kendisi için ve bizler için ne ise hayırlısı olsun diyorum. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

ALAN:  İNŞALLAH KAZANAN ZONGGULDAK’IMIZ OLUR

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada, İnşallah Zonguldak’ımız için bizler için ülkemiz için Zonguldak’ımız için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler hayırlısı ne ise o olur. İnşallah kazanan Zonguldak’ımız olur. Ben Başkanıma, yönetime ve tüm kademelerimize teşekkür ediyorum. Diğer başvuru yapan aday adayı ağabeylerime, kardeşlerime de teşekkür ediyorum, inşallah Zonguldak’ımıza AK Parti’li Belediyeyi kazandırıp, AK Parti bayrağını asacağız” şeklinde konuştu.

“ZONGULDAK’IN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA KARARLIYIZ”

“Millet için Belediyecilik, Zonguldak için Belediyecilik” diyerek yola çıktıklarını kaydeden Dr. Ömer Selim Alan, “2012 yılında katıldığım partimizde 2 dönem Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı Görevini büyük bir onurla sürdürdüm.

Bizler bu görevlere talip olurken kalbimize ve aklımıza Liderimizin bizlere öğrettiği bir düstur hakimdi: O düstur, “İnsan için siyaset, Millet için siyaset.” düsturudur.

Bu sebeple bugün buradan “Millet için Belediyecilik, Zonguldak için Belediyecilik” diyerek yola çıkıyoruz.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bakanlarımız, milletvekillerimiz, il teşkilatımız ve hemşehrilerimiz ile el ele vereceğiz ve inşallah seçimden yüzümüzün akıyla çıkacağız.

Biz Zonguldak Teşkilatı olarak her daim “Halka Hizmeti Hakka Hizmet” bildik ve bir kez daha bu inançla yola çıkıyoruz.

Bir mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum Zonguldak teşkilatımız ve aziz hemşehrilerimiz, her zaman, doğrunun, adaletin, milli iradenin yanında oldu. Şimdi sıra Zonguldak’ın büyümesinde, yatırımda, yeniliktedir.  Zonguldak, şehrine yapılacak tüm güzelliklerin daima arkasında olmayı bilmiştir.  Zonguldak gencine, geleceğine, nesline, yetimine, öksüzüne, yaşlısına, engellisine her zaman sahip çıkmıştır.

İstiklal şairimiz Mehmet Akif’in de dediği gibi:

“Sahipsiz memleketin batması haktır, Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.” Diyeceğiz ve Zonguldak’ı AK Belediyecilik ile buluşturacağız

Bu niyetle bizler bugüne kadar boş durmadık. Her zaman Ankara’ya giderek çok önemli temaslarda bulunduk.

Önce şehrimizde bir alan çalışması yaparak, belediyecilikten kaynaklanan sorunları tespit ettik. Ardından ihtiyaçları belirleyerek, bunları yerine getirmek için sizlerin karşısına çıkmaya karar verdik.

İlerleyen haftalarda sizlerle de paylaşacağımız vizyon belgemizde durmadan çalışmayı misyon edinerek, Zonguldak’ın potansiyelini ortaya çıkarmaya kararlıyız.

Biliyoruz ki; halka hizmeti, şehre hizmeti esas alan bir belediyecilik anlayışı meşaketli ve yorucu yollardan geçmeyi gerektiriyor.

Ancak biz memleketimizi, emeğin başkenti Zonguldağımızı çok iyi tanıyoruz. Bu sebeple benim belediyecilik anlayışımın özünde, samimiyet, değişim, yatırım, dinamizm ve gönüllere dokunmak yer alacak.

“BİZLER BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZDA EMEKÇİNİN YANINDA OLACAĞIZ, YATIRIMIN PEŞİNDE OLACAĞIZ”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği “Zonguldak’ın derin toprakları altındaki maden serveti ne kadar kıymetli ise, bizim gözümüzde Zonguldak da o kadar çok değerli bir ilimizdir.” sözünden de anlaşılacağı gibi olmazsa olmazımız taş kömürünün yanında Zonguldak’ımızın diğer zenginliklerini de gözler önüne sermemiz gerektiğini biliyoruz. Bizler belediyecilik anlayışımızda emekçinin yanında olacağız, yatırımın peşinde olacağız, hemşehrilerimizin arasında olacağız.

Projelerimizle, doğasıyla, konumuyla, deniziyle ve kültürüyle şehrimizin gizli hazinelerini gün yüzüne daha fazla çıkaracağız. Şuan da çalıştığımız, fikir alışverişinde bulunduğumuz çok kıymetli akademisyenlerimiz var. İstişarelerde bulunuyor, desteklerini alıyoruz.

Ankara’da bürotlarımız ile hassaten yakın temaslar kuruyoruz.

Bizim belediyecilik anlayışımızın en önemli noktalarından biri ise istişareye, birliğe ve beraberliğe açık olmamız ve şehrimizin tüm renklerini kucaklayacak olmamızdır.  16 yıllık iktidarımızın gücüyle birlikte topyekün muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için gece gündüz çalışmaya talibiz” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER