SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BABA ÇUFALI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BABA ÇUFALI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 13 Kasım 2018 - 18:00 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın babası Ali Çufalı (80),  KOAH teşhisi ile tedavi gördüğü Gökçebey Devlet Hastanesi’nde vefat etmişti.

Baba Ali Çufalı, bugün Gökçebey Merkez Yeni Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından Uzun Ahmetler Köyü’ndeki Şıhlar Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can’ın kıldırdığı cenaze namazına; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile BEÜ idari ve akademik personel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER