SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

OFLUOĞLU: KİLİMLİ İÇİN PROJELERİM VAR

OFLUOĞLU: KİLİMLİ İÇİN PROJELERİM VAR
Bu haber 13 Kasım 2018 - 16:59 'de eklendi ve 325 views kez görüntülendi.

AK Parti Kilimli Belediye Başkan aday adayı İsmail Ofluoğlu, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerinde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Kilimli ilçe başkanlığına kalabalık bir partili grubu ile giden İsmail Ofluoğlu, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Orhan Gebeş’e yaptı.

Kilimli’ye vefa borcu olduğunu belirten Ofluoğlu, “Kilimli benim büyüdüğüm yer benim maddi ve manevi açıdan buralara gelmeme vesile olan ilçeme vefa borcumu ödemek istiyorum. Haliyle çevremizdeki insanların boşta geziyor olması, işsizlik anlamında ciddi sıkıntıların olması benim başkan adayı olmamda en büyük nedenlerden biri. Kilimli’deki imkanları kullanıp bir iki dokunuşla bu işsizliği önleyebilecek projelerimiz var. Bunları hayata geçirip Kilimli’yi yaşanılabilir bir ilçe yapmak için ve en azından göçü durdurabilmek adına Kilimli’den aday adayı oldum. Burada yapacak çok işimiz var” diyerek, “Kilimli halkının en doğruyu, en dürüstü ve en çalışkan insanı seçeceğinden eminim” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER