SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BANK: ÇALIŞACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ

BANK: ÇALIŞACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ
Bu haber 14 Kasım 2018 - 16:42 'de eklendi ve 253 views kez görüntülendi.

CHP Parti Meclisi tarafından adaylığı kesinleşen Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Kozlu Belediyesi’ni almak için omuz omuza verip 24 saat çalışarak kazanacaklarını söyledi.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Cengiz Bank, “CHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kozlu Belediyesi’ni kazanmak için 24 saat omuz omuza vererek çalışacaklarını belirterek, “Çok değerli arkadaşlarım Yoldaşlarım Kozlulu hemşerilerim 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet halk Partisinin Kozlu Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım. Öncelikle bütün üyelerimize partimizin çeşitli organlarında çalışan ve bana destek veren bütün yöneticilere İlçe başkanıma il başkanıma milletvekillerimize partimizin üst düzey yöneticilerine Kozlu halkına Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum. Seçimleri kazanmak için hep birlikte omuz omuza 24 saat çalışacağız ve kazanacağız saygılarımla” dedi.

CENGİZ BANK YERİNDE BİR KARAR

CHP Parti Meclisi’nin Kozlu’da Cengiz Bank’ı aday göstermesi CHP Kozlu teşkilatında büyük bir sevinçle karşılandı.

CHP Kozlu teşkilatı Cengiz Bank’ın partinin her kademesinde görev yaptığını belirterek, “Parti Meclisi’nin özellikle Kozlu için aldığı bu kararı sevinçle karşılıyoruz. Cengiz Bank gerçekten partimizin her kademesinde görev yapmış, maddi manevi her konuda büyük bir özveri göstermiş bir isim” dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER