SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’NİN KOZLU ADAYI CENGİZ BANK

CHP’NİN KOZLU ADAYI CENGİZ BANK
Bu haber 14 Kasım 2018 - 16:31 'de eklendi ve 251 views kez görüntülendi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde, CHP Zonguldak’ta bazı bölgelerde adaylarını açıkladı.

CHP Parti Meclisi(PM) daha önce Alaplı’da Nuri Tekin, Karapınar’da Ahmet Aydın, Kandilli’de Mustafa Aydın, Perşembe beldesinde İsmail İnam, Gökçebey ilçesinde Cem Oktay, Bakacakkadı beldesinde Oktay Albuz’un isimlerini açıklamıştı.

CHP Parti Meclisi dün de; Hayrettin Çataklı(Çaydeğirmeni), Alim Genç (Saltukova), Ahmet Saydam(Gümeli) Hayati Açıkgöz(Beycuma) Cengiz Bank (Kozlu), Ali Arslankılıç (Kilimli) ve Adnan Akgün (Çatalağzı) adaylıkları kesinleşti.

CENGİZ BANK YERİNDE BİR KARAR

CHP Parti Meclisi’nin Kozlu’da Cengiz Bank’ı aday göstermesi CHP Kozlu teşkilatında büyük bir sevinçle karşılandı.

CHP Kozlu teşkilatı Cengiz Bank’ın partinin her kademesinde görev yaptığını belirterek, “Parti Meclisi’nin özellikle Kozlu için aldığı bu kararı sevinçle karşılıyoruz. Cengiz Bank gerçekten partimizin her kademesinde görev yapmış, maddi manevi her konuda büyük bir özveri göstermiş bir isim” dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER