SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP ANKETİNDE ALİ UZUN DA VAR!

CHP ANKETİNDE ALİ UZUN DA VAR!
Bu haber 15 Kasım 2018 - 15:24 'de eklendi ve 278 views kez görüntülendi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin adayları henüz belli olmazken, bazı partiler anketlerle aday tespit çalışmalarına devam ediyor.

CHP Genel Merkezi de Zonguldak Belediye Başkan adaylığı konusunda anket yaptırdığı öğrenilirken, Zonguldak’a gelen anket şirketi elemanları tarafından vatandaşlara ve partililere “Kimi Belediye Başkanı olarak görmek istiyorsunuz?” sorusu soruluyor ve öneriler isimler arasında mevcut Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, eski Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yapan Tahsin Erdem, Osman Yayla ve Şenol Şanal’ın dışında sürpriz bir isim daha var.

Onun ismi her seçim döneminde Zonguldak’ta tartışılan ve adaylığı gündeme getirilen DYP 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun’un ismi de CHP anketine yazıldı.

CHP Genel Merkezi tarafından yaptırıldığı ileri sürülen ankette ve yaklaşık 3 hafta önce Zonguldak’a gelen 2 milletvekili ve bir de Parti Meclisi üyesi tarafından da yapılan yoklamada da bu milletvekilleri “Zonguldak’ta kimi Belediye Başkanı olarak görmek istiyorsunuz?” şeklindeki vatandaşla yapılan görüşmelerde yine Ali Uzun’un isminin öne çıktığı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER